Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Skin Refine

Skin Refine biedt compromieloos de beste kwaliteit in anti-ageing huidverzorging.Dankzij de symbiose tussen Syn-Ake, Matrixyl, remineraliserend gletsjerwater, innovatieve biotechnologie en zuivere oliën is het het laboratorium van Mila d’Opiz gelukt diverse combinaties van ingrediënten op het hoogste niveau te ontwikkelen voor het welzijn van de huid.Skin Refine is meer dan alleen een elixer voor huidverjonging. Dankzij de unieke samenstellingen biedt Skin Refine vanaf het eerste moment een aangenaam gevoel van welbehagen.Skin Refine - u en uw huid verdienen deze luxe verzorging

Het elixer van de eeuwige jeugd


Compromisloze kwaliteit op het gebied van anti-aging gezichtsverzorging heeft een naam: Skin Refine. Het elixer, om de jeugdige uitstraling van de huid te behouden en het verjongingsproces te bevorderen. Skin Refine bevat een unieke combinatie van actieve ingrediënten, die zorgt voor meer welzijn vanaf de eerste toepassing.

Ondersteunt de regeneratie van de huid
Langdurige bescherming tegen vocht
Verbeter de huidstructuur
Unieke antiverouderingstechnologie met Syn-Ake

De Skinclub is de webshop om de Skin Refine producten te bestellen.

Zoekt u Skin Refine Rejuvenesse Cream, Lifting Eye Cream of de Cell Assistant Cream dan kunt u deze allemaal terugvinden in onze webshop. Een rechtstreekse toegang tot het magazijn van de Nederlandse Importeur zorgt voor snelle levering van uw Skin Refine product. Uiteraard hebben wij naast de crèmes ook het masker, tonic, Hydro Lift Fluid en het serum in onze collectie. Bij bestellingen binnen Nederland vanaf € 37,50 rekenenen wij geen verzendkosten. Voor België hanteren wij een orderbedrag van € 65,00 voor gratis verzending.