Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Online webshop voor je favoriete cosmetica

Brede collectie huidverzorging en make-up van diverse topmerken

Bent u op zoek naar uw favoriete cosmetica product, welke u in het verleden kocht bij uw schoonheidsspecialiste? Dan bent u bij Skinclub op het juiste adres. Wij leveren tegen scherpe prijzen de professionele salonmerken Malu Wilz, Mila D’Opiz, Body & Bess, Detox Intense en de minerale make-up van Cent Pur Cent rechtstreeks aan de consument.

Rechtstreekse levering van exclusieve topmerken

De meeste mensen kennen deze merken via hun schoonheidssalon of kapsalon, maar wij hebben door de nauwe contacten die we hebben met de Nederlandse importeurs van deze exclusieve topmerken, de rechtstreekse levering aan u als eindgebruiker van deze beautyproducten.

Bestellen Malu Wilz, Cent Pur Cent, Body & Bess of Mila D'Opiz ?

Als u op zoek bent u op zoek naar de make-up van Malu Wilz of Minerale make up van Cent Pur Cent dan leveren wij deze vanaf € 37,50 gratis binnen Nederland. Onder het bedrag van € 37,50 vragen wij een kleine vergoeding binnen Nederland van € 4,50. Wilt u de crèmes van Malu Wilz, Mila D’Opiz, Detox Intense of de natuurcosmetica van Body & Bess bestellen dan kan dat onder dezelfde condities.

Levering van producten

Bent u woonachtig in België of in Duitsland leveren wij u uiteraard ook graag onze cosmetica. Naar Belgie of Duitsland leveren wij gratis vanaf € 65,00 en onder dit bedrag vragen wij een bijdrage van € 7,00 voor het verzenden.

Hieronder een overzicht van de merken die wij aanbieden:

Door de directe toegang tot de magazijnen van de merken in onze webshop zijn wij in staat om u bijna altijd binnen één dag te leveren. Dus shop hier uw favoriete crème, masker, peeling, serum, lipstick, mascara etc.

# Join the Skinclub !!!