Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Skin Clear

Skin Clear biedt u een scala aan producten welke speciaal ontwikkeld werden voor de onzuivere huid met acné of de vette huid met grove poriën. Dit leidt vaak tot een vale teint en een onregelmatig huidbeeld welke veroorzaakt worden door de volgende factoren:- toename van de talgproductie,- verstopte poriën,- slechte huidconditie. Skin Clear is gebaseerd op deze kennis en ontwikkelde een nieuwe innovatieve serie naar de behoefte van de vette en gemengde huid. Het zorgvuldig diep reinigen van de huid, het verwijderen van onzuiverheden en dode huidcellen, zorgen voor een zichtbare en permanente verbetering van de huidconditie. Geeft de huid een gelijkmatig en fris aanzien.

Een mooie huid is geen sprookje

Sebum is een onderdeel van de zuurmantel die de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf en vochtverlies. Naast verschillende oliën en water bevat sebum ook zouten, aminozuren en urea. Een overactieve huid wordt veroorzaakt door hormonale veranderingen gedurende de puberteit en ook als men een voedingspatroon heeft dat rijk is aan vetten en proteïnen. Stress en leeftijdsgerelateerde huidveranderingen (rijpe huid met acne en stressgerelateerde reacties) vormen ook vaak een oorzaak.

De Skin Clear lijn bevat producten die onmiddellijk effectief zijn en die speciaal worden ontwikkeld met nieuwe, doeltreffende ingrediënten. Skin Clear normaliseert en reguleert de talgafscheiding, voorkomt onzuiverheden, verfijnt de huidstructuur en stabliseert de beschermingsfunctie van de huid. Tevens wordt de huid gekalmeerd en gevoed.

De volledige huidverzorgingslijn Skin Clear van Mila D'Opiz is online bij ons te bestellen.

Wij leveren deze producten met zorg verpakt en verzonden via PostNL. binnen Nederland en geheel België. Wij begroeten u graag als klant in onze webshop. Binnen Nederland rekenen wij, bij een bestelling vanaf € 37,50 , geen verzendkosten. Voor België rekenen wij voor een bestelling vanaf € 65,00 geen verzendkosten.