Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Skin Vital

Alle producten van de Skin Vital zijn gebaseerd op een combinatie van vitaminen A, C en E. Door de speciale inkapseling van vitaminen, ondersteunt Skin Vital de microcirculatie van de huid met als resultaat een fris en gezond uitziende teint. Al naar gelang de behoefte van de huid zijn de producten voorzien van aanvullende werkstoffen en ingrediënten.Skin Vital vult als ware uw huid met energie en vitaminen welke verloren zijn gegaan door schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV straling, milieu-verontreiniging en stress.

De vitaminecocktail voor een gezonde huid.

Een gezonde huid die fris en elastisch aanvoelt, is afhankelijk van een regelmatige aanvoer van vitamines. Alle Skin Vital-producten zijn daarom gebaseerd op een uitgebalanceerde combinatie van vitamine A, C en E. Deze beschermen de huid tegen negatieve omgevingsinvloeden en activeren het zelfbeschermende vermogen van de huid.

  • Toename weerstand
  • Effectieve UV-bescherming
  • Bevordering van regeneratie
  • Verzachtend voor huidirritaties

De Skin Vital producten van Mila D'Opiz eenvoudig besteld in onze webshop.

Bent u op zoek naar de Skin Vital Q10, Skin Vital Swiss Vitamin Care of de Skin Vital Enriched , ze zij allemaal terug te vinden in onze online shop. Binnen Nederland rekenen we geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 37,50, voor België is dit bedrag € 65,00 . U ontvangt ook nog een kortingscoupon voor uw volgende bestelling.