Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Mila D'Opiz

Het Zwitserse familiebedrijf Mila d'Opiz behoort tot de meest innovatieve cosmeticafabrikanten ter wereld. In St. Gallen ontwikkelt en produceert het al lang bestaande bedrijf cosmetica en verzorgingsproducten voor de hele wereld. Het assortiment omvat al meer dan 150 producten en er komen regelmatig nieuwe producten bij. Mila d'Opiz focust zich volledig op de pijlers kwaliteit, innovatie en verantwoordelijkheid.

Veel Mila D'Opiz producten met een aantrekkelijke korting

Doordat wij officieel online verkooppartner zijn van Mila D'Opiz kunnen wij aantrekkelijk inkopen. Wij laten u hiervan profiteren door veel Mila d'Opiz zeer aantrekkelijk te prijzen. Daarnaast hebben wij de drempel voor gratis verzending naar Nederland en België laag ingezet. Reden te meer om uw favoriete Mila d'Opiz crème,peeling,masker, oogcrème, serum etc.etc. bij SKINCLUB te bestellen. 

.

Mila D'Opiz

Elke vrouw heeft een unieke schoonheid in zich.Mila D'Opiz  ondersteund je met producten om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel zit en dat je hele persoonlijkheid dit uitstraalt.Sinds 1938 doet Mila d'Opiz in St. Gallen onderzoek en ontwikkeling van cosmetische producten van de hoogste kwaliteit, die wereldwijd verkrijgbaar zijn. De anti aging is een van onze bijzondere aandachtspunten. Duik in de wereld van Mila d'Opiz - een wereld waar huidverzorgingsbehoeften de hoogste prioriteit hebben.

Filosofie

Mila D'Opiz ontwikkelt en produceert hoogwaardige Zwitserse producten in harmonie met de natuur. Daarbij volgen we de basisideeën van de oprichter, Mila Opitz-Altherr, en boeken we wereldwijde vooruitgang bij de behandeling van vroege huidveroudering door middel van innovatie.De afdeling Onderzoek en Ontwikkeling experimenteert niet met dieren. Dit onderstreept het verantwoordelijkheidsgevoel voor mens, dier en natuur. Al de verpakkingen zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en stadsverwarming wordt uitsluitend gebruikt voor

Mila D'Opiz eenvoudig thuis bestellen voor een scherpe prijs

Wij leveren deze hoogwaardige professionele cosmetica van het merk Mila D'Opiz in Nederland tegen concurrerende prijzen en vanaf € 37,50 rekenen wij geen vrachtkosten. Besteld u Mila D'Opiz vanuit België of Duitsland leveren wij vanaf € 65,00 gratis thuis.
Vlotte levering van bijna het gehele assortiment van Mila D'Opiz en met uiterste zorg voor u verpakt.

Leveringen binnen Nederland bij bestellingen vanaf € 37,50 geen verzendkosten op Mila D'Opiz

Betrouwbaar en snelle levering via PostNL.

Bij bestellingen vanuit België vanaf € 65,00 geen verzendkosten op Mila D'Opiz.

Wij leveren snel via betrouwbare partners van PostNL door geheel België.