Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Nouvital Masks

 In het assortiment van Nouvital zitten meerdere soorten luxe maskers (gelmaskers, crèmemaskers en stay-on maskers) die geschikt zijn voor verschillende huidtypes en condities.

NOUVITAL Cosmetics is een professioneel merk met als specialisatie huidverbetering. In 2005 is Nouvital Cosmetics opgericht met de missie om cosmetica te produceren van hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs. In de  cosmetica verwerkt NOUVITAL de beste en meest innovatieve werkstoffen, en hebben alle producten een sterke basis. Deze sterke basis zorgt voor een perfecte hydratatie van de huid en beschermt de huidbarrière, huidcellen en stamcellen van binnenuit.

Als een van de weinige Nederlandse cosmetica merken heeft NOUVITAL naast onze groothandel ook een eigen productie in Rotterdam. Dat wij de productie in eigen beheer hebben, merk je terug in de producten. Alle nieuwste innovaties en trends in de cosmeticawereld kan NOUVITAL snel oppikken en hierdoor de formules van de producten verbeteren en nog sterker maken.

NOUVITAL gebruikt met trots al 9 jaar lang prebiotica in de producten, en ze zijn nu zelfs het eerste cosmeticamerk in Nederland die prebiotica als basis heeft in alle dagelijkse verzorgingsproducten. Alle huidproblemen gaan gepaard met of vinden hun oorzaak in een onbalans van de micro-organismen die zich op onze huid bevinden. Het behouden en verzorgen van deze balans voorkomt een
overbelasting van ons immuunsysteem en is dus essentieel voor een gezonde en vitale huid. Prebiotica is hier de oplossing voor. Micro-organismes zijn de eerste beschermlaag van de huid. Prebiotica is voeding voor de goede micro-organismes die op onze huid leven. Door het toevoegen van prebiotica aan onze cosmetica kunnen de goede micro-organismen overleven en floreren op de huid, en nemen zij de overhand van de slechte micro-organismen die voor huidproblemen zorgen.