Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Mila D'Opiz Classics

Je bent een individualist en je bent niet tevreden met alleen eenvoudige reclame slogans. Je wilt zelf oordelen en kiezen. Je vertrouwt een Zwitserse firma, dat al meer dan 70 jaar onderzoeken uitvoert en producten ontwikkelen zonder enige dierproeven: cosmetische verzorgingsproducten met gegarandeerde kwaliteit en resultaten die werkelijk in de behoeften van de klanten voorzien. Geniet van de diversiteit en positieve resultaten van de CLASSICS- verzorgingslijn

De beproefde en populaire klassiekers.


Zelfs als Mila d'Opiz bekend staat om baanbrekende innovaties: beproefde klassiekers blijven goed - en ze blijven in het assortiment. Onze Classics-lijn combineert hoogwaardige verzorgingsproducten die geschikt zijn voor alle huidtypes.
Kenmerken voor de Classics van Mila D'Opiz zijn: -Verfrissing, voeding en bescherming voor de huid--Zeer effectieve, bewezen cosmetische producten-Ook geschikt voor de meest gevoelige huidtypes.

De Classics van Mila D'Opiz eenvoudig bestellen.

Of je nu op zoek bent naar de Collagen Optima Cream, Classic Sanddorn Cream, Classic ATP Eye Lift Gel of een ander product uit deze serie, wij leveren snel en tegen een scherpe prijs. Binnen Nederland leveren wij al vanaf € 37,50 zonder verzendkosten, voor België is dit bedrag € 67,50 .