Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Sensitive

De Mila Sensitive producten zijn geschikt voor elk huidtype maar wel speciaal ontwikkeld voor de jonge, normale en gevoelige huid. Tieners, verlangen naar geschikte beautyproducten welke efficiënt en betaalbaar zijn.

De ongecompliceerde en effectieve basiszorg.
Het belangrijkste voor een mooie, stevige huid is regelmatige verzorging. Hiervoor heeft elke huid producten nodig die bij hem passen en die zijn frisheid, vocht en elasticiteit behouden. Mila Sensitive is zowel geschikt voor de jonge, normale huid als voor de gevoelige huid die vatbaar is voor irritatie.

  • Langdurig vocht
  • Verzorging en regeneratie van de huid
  • Intensieve 24-uurs zorg
  • Bewezen en nieuwe actieve ingrediënten ideaal gecombineerd

SENSITIVE biedt de huid pure en natuurlijke schoonheid.

Effectieve, ongecompliceerde, natuurlijke huidverzorging voor de jonge en normale huid. Ook de gevoelige huid met neiging tot allergie profiteert van de zacht stimulerende activiteit van plantenextracten. De fijne samenstellingen ontplooien zich overeenkomstig de behoeftes van de huid. Het intelligente verzorgingssysteem van Mila Sensitive biedt de huid pure natuurlijke schoonheid.

Werkstoffen Sensitive Mila D'Opiz

Al decennia lang bewijzen ingrediënten zoals Aloë Vera, Kamille, Salie en Panthenol de huid te verzachten en de tendens naar irritaties te verminderen. Nieuwe actieve ingrediënten zoals Blaasjeskruid plus tal van andere kostbare ingrediënten, verzorgen, voeden en hydrateren de huid. De lichte textuur mengt zich met de huid zonder deze te benadrukken.

Bestellen Sensitive producten Mila D'Opiz

Uw favoriete Mila Sensitive cleansing Foam , Mila Sensitive Day Cream, Mila Sensitive Night Cream of de Aloë Gel zijn voorradig bij de SKINCLUB. Binnen Nederland rekenen wij vanaf € 37,50 al geen verzendkosten, voor België ligt dit bedrag op € 65,00 .