Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Malu Wilz Decoratief 

De Make Up lijn van Malu Wilz Beauté biedt de perfecte mix van een tijdloze beautyaccesoire en een modern kleurenpalet, geïnspireerd op de modehoofdsteden van de wereld. Lang houdbare producten met een optimale huidtolerantie en bovenal eenvoudig aan te brengen- ervaar de kwaliteit "made in Germany".

Het decoratieve assortiment van MALU WILZ Beauté

Malu Wilz beauté biedt hoogwaardige make-up producten aan met een zeer modern kleurassortiment.  Het merk is opgericht in 1990 door een Duitse topvisagiste Malu Wilz samen met Helmut Baurecht. Het zijn het producten die gebaseerd zijn op de laatste trends en designs. Het merk is gericht op de schoonheid van ieder persoon en wil dit vooral benadrukken. De make-up producten zijn zacht voor de huid, waardoor het comfortabel aanvoelt en makkelijk te dragen is. Belangrijker nog de make up producten zijn ook nog eens zeer eenvoudig aan te bregen.  De altijd moderne en luxe verpakkingen geven een high end uitstraling aan de producten.

Malu Wilz Make Up is zeer betaalbaar.

De make-up van het merk is enorm geliefd bij haar gebruikers door de mooie resultaten en het betaalbare prijssegment. De Malu Wilz make-up producten zijn trendy en met hoge kwaliteit voor de ultieme make-up look. Uiteraard hebben wij zo onze eigen favoriet in het assortiment en dat is.....de Natural Beauty Day Cream

Malu Wilz Make-Up producten eenvoudig bestellen bij de Skinclub.

Door de directe toegang tot het magazijn van de groothandel kunnen wij 99% van de bestellingen uit voorraad en vaak dezelfde dag nog verzenden. Neem ook eens een kijkje in de categorie Sale om de premium kwaliteit Malu Wilz producten voor een klein prijsje te bestellen. Gratis verzending binnen Nederland al vanaf €37,50 .