Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Body & Bess Skincare

Body & Bess is een 100% Belgisch bedrijf  welke huidverzorgings producten produceert  met hoog geconcentreerde,natuurlijke en bovenal actieve bestanddelen.

Het doel van deze producten is de huidweerstand te verhogen en de celgroei te stimuleren. Daarnaast beschermd en hersteld het de huid. Body & Bess producten zijn vrij van parabenen en is dierproefvrij. Het verhaal startte met een eerste gamma verzorgingsproducten op basis van frambozenpitolie voor de meest gevoelige, droge en veeleisende huiden. Deze productenreeks kreeg later de naam Hydro Sensitive.Intussen werd ook een tweede gamma op de markt gebracht op basis van rijstpoeder dat zich richt naar het herstel van de gemengde en onzuivere huid; het Skin Control gamma genaamd

De hoogwaardige producten van Body & Bess online bestellen

Als Body&Bess brengen wij hoogwaardige, natuurlijke huidverzorgingsproducten met een uitgesproken effectieve werking op de markt. De schoonheidsproducten zijn gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van hoogwaardige extracten uit rest- of nevenstromen van plantaardige oorsprong. De producten werken verzachtend, beschermend, voedend, antirimpel, anti-aging, verzorgend, hydraterend en verrstevigend.

De natuurlijke schoonheidsproducten van Body&Bess zijn:

  • Rijk aan antioxidanten, vitamine A en E, omega-3 en -6.
  • Helemaal nieuw, ontwikkeld en geproduceerd in Vlaanderen.
  • Gebaseerd op natuurlijke, plantaardige olie uit frambozenpitten.
  • Veelzijdig én effectief: antirimpel, anti-aging, hydraterend, voedend en verzachtend voor de normale, droge en gevoelige huid.
  • Tot 30 keer geconcentreerder dan andere alternatieve verzorgingsproducten.